PDA

View Full Version : Maya 2010?



Jeremy
January 26th, 2010, 14:04
Are we going to be getting Maya 2010 in JB108?

Professor Watkins
January 27th, 2010, 08:28
Maya 2010 is actually installed in JB108 now; however there are licensing issues. Apparently Autodesk has some really goofy policies, so the Tech Services folks are working on that. Luckily, 2009 should still be working.